Otolift Air
Dunste enkele rail

De Otolift Air is dé aangewezen oplossing voor trappen waarbij de traplift het beste langs de binnenbocht van de trap kan worden geplaatst. Omdat de trap langs de binnenbocht het steilste is, is de extra slanke rail van de Otolift Air ideaal om de traplift zo netjes en onopvallend mogelijk te kunnen plaatsen.

Otolift Air stoel

Extra compacte traplift met slanke rail

De traplift Otolift Air is heel compact gebouwd en heeft slechts een enkele rail nodig. Deze rail is bovendien ook nog eens heel slank. Het is met een diameter van 6 centimeter zelfs de dunste enkele rail voor trapliften ter wereld. De stoel van de Otolift Air is extra compact gebouwd. Hierdoor kan de Otolift Air ook uitstekend op smalle, steile trappen worden geplaatst en toch nog het beloopbare gedeelte van de trap vrijhouden. Omdat de Air langs de binnenbocht wordt geplaatst, kan de trapleuning gewoon op zijn plek blijven. Dat geldt ook voor een tweedehands Otolift Air, ook die kunnen we net zo netjes op maat voor uw trap maken.

Red Dot Design Award

De voorloper van de Otolift Air, de One was de eerste traplift met zo’n slanke rail. Dankzij de fraaie, compacte bouw is de Otolift One bekroond met de internationale Red Dot Design Award. De opvolger, de Otolift Air is nóg slanker en fraaier uitgevoerd. Deze traplift past dan ook echt harmonieus in uw interieur.

Tweedehands maar met alle comfort

Een gebruikte Otolift Air traplift is niet alleen fraai en compact maar biedt de gebruikers ook veel comfort. Met behulp van de meegeleverde draadloze afstandsbediening kunt u de Otolift Air eenvoudig naar u toe halen. De stoel is automatisch draaibaar en heeft een gordel die u met een hand kunt openen en sluiten. Zo kunt u bij het op- en afstappen gemakkelijk de meest comfortabele positie kiezen. Tijdens het gebruik van de Otolift Air zult u merken dat de stoel echt vloeiend en geruisloos naar boven en beneden gaat. De Otolift Air stopt automatisch bovenaan de trap of als de traplift onderweg weerstand ondervindt.

Automatische draaiende stoel

De stoel van de Otolift Air draait automatisch. Bovendien kan hij optimaal op iedere trapvorm worden ingesteld. U kunt hierbij kiezen of u de trap zijdelings of recht op- en af kunt gaan. Ook bovenaan de trap kunt u zelf de meest handige positie voor de automatisch draaibare stoel bepalen.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service