Trapliften voor
een rechte trap

Heeft u een rechte trap? Dan bent u veel voordeliger uit met een tweedehands traplift dan een nieuwe traplift. Omdat een rechte rail minder complex is, en dus makkelijker te hergebruiken is, bespaart u flink op uw gebruikte traplift! Bekijk hieronder alle verschillende modellen trapliften die wij op voorraad hebben voor rechte trappen.

Rechte liften van topmerken

Als uw woning een rechte trap heeft, kan de constructie van de rail relatief eenvoudig zijn. Dit maakt een tweedehands traplift voor een rechte trap dan ook het meest voordelig. Ook voor rechte trappen beschikken wij over een grote voorraad geschikte trapliften. Ook deze zijn uitsluitend van de bekende merken Otolift en ThyssenKrupp. Ze worden uitgebreid gecontroleerd en geschikt gemaakt voor een tweede leven. Hierdoor zijn ze net zo veilig als een nieuwe lift. Ook zorgen wij ervoor dat al onze trapliften zijn voorzien van nette bekleding, zo zien ze er ook nog (bijna) als nieuw uit. Zo nodig maken wij de rail voor u op maat, of bestellen wij desgewenst ook een nieuwe rail bij Otolift of ThyssenKrupp. U bent bij 123Trapliften daarom altijd verzekerd van een goed passende en betrouwbare gereviseerde traplift.

Volledigste optie door volledig hergebruik

Ons doel is om alle materialen te hergebruiken. Dat maakt een tweedehands traplift, die op zich toch al vrij voordelig is, nog goedkoper. Alle componenten voor de rails worden nauwkeurig gecontroleerd en zijn hierdoor zeer betrouwbaar. Zo nodig worden ze voorzien van een nieuwe coating.

Trapliften van ThyssenKrupp en Otolift

Wij zijn van mening dat u ook bij een tweedehands traplift geen concessies aan de kwaliteit hoeft te doen. Als enige Nederlandse leverancier van gebruikte trapliften werken wij samen met de bekende merken Otolift én ThyssenKrupp. Dat houdt in dat wij uitsluitend gebruikte trapliften van deze kwaliteitsmerken leveren. Zo nodig kunnen wij ook nieuwe onderdelen voor de liften bij deze topleveranciers bestellen.

Vul het formulier
hiernaast in!

Of bel gratis
085 303 61 94

Gratis brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service