Maatregelen voor een veilig bezoek

Om de thuisbezoeken, de installaties en de servicebezoeken op een verantwoorde wijze door te laten gaan, hebben wij enkele maatregelen genomen. Door minstens 1,5 meter afstand te houden, handschoenen te dragen en gereedschappen en contactoppervlakten grondig schoon te maken, garanderen wij uw veiligheid.

stap-1-reiniging-tablet

1. De adviseur draagt tijdens het thuisbezoek nieuwe handschoenen. Ook reinigt hij voor (en na) elk thuisbezoek twee tablets. Eén daarvan legt hij neer bij uw voordeur, zodat u deze veilig kunt oppakken. De ander gebruikt hij om uw trap in te meten.

stap-2-instructies-doorbellen

2. Vanuit de auto belt de adviseur u met instructies. Hij vraagt u onder andere om de deur(en) naar de trap open te zetten en plaats te nemen in een andere ruimte.

stap-3-ontsmette-tablet-weghalen

3. De adviseur wacht totdat u de tablet heeft weggehaald bij de voordeur en plaats heeft genomen in (bijvoorbeeld) de woonkamer.

stap-4-adviseur-meet-trap

4. Uw trap wordt snel en zeer nauwkeurig ingemeten.

stap-5-telefoon-opnemen

5. Na het inmeten belt de adviseur u op de tablet. U kunt opnemen door de groene knop in te drukken. De adviseur bespreekt samen met u de offerte en de mogelijkheden voor uw trap.

stap-6-ontsmetten-offerte-achterlaten

6. Na het telefoongesprek maakt de adviseur alle mogelijke contactoppervlakken schoon. De offerte wordt op uw trap gelegd. Hierna loopt de adviseur naar buiten. U kunt de tablet nu op een veilige manier weer terugleggen voor uw voordeur.

Installaties en servicebezoeken

Ook voor de installatie en het oplossen van storingen, kunt u erop vertrouwen dat 123Trapliften er alles aan doet om dit op een zo veilig mogelijke manier plaats te laten vinden. Net als bij het thuisbezoek, dragen de monteurs handschoenen, blijven zij op minstens 1,5 meter afstand en maken zij alle mogelijke contactoppervlakken (waaronder uw traplift) grondig schoon.

Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
24/7 Service
Volledig hergebruik