Traplift kosten
Trapliften vanaf €1690

De kosten van een tweedehands traplift zijn een stuk lager dan van een nieuwe lift. De prijzen van trapliften liggen bij 123Trapliften nóg lager omdat wij ook voor de rail gebruik maken van tweedehands onderdelen. Met name bij trapliften voor trappen met 1 of meerdere bochten kan dit leiden tot een aantrekkelijke besparing op de kosten van een traplift.

 • Home
 • /
 • Traplift kosten

Bespaar op de kosten met een tweedehands traplift

Met een traplift van 123Trapliften kunt u honderden tot duizenden euro’s besparen op de kosten van een traplift. Dat komt omdat onze tweedehands trapliften bijna helemaal uit gebruikte onderdelen bestaan. Maar daar ziet u niks van. Op een rechte traplift kunt u daarmee tot wel €2.000,- besparen. Bij een traplift met bochten kan dat een voordeel van €3.800,- opleveren. Wij zijn overtuigd van onze prijzen. Daarom hebben wij de laagste prijsgarantie. Zo weet u dat u goed zit.

De prijs van een tweedehands traplift is afhankelijk van de vorm van uw trap. Een rechte traplift is goedkoper dan een traplift met bochten. Een rechte rail is namelijk makkelijker op maat te maken. De vorm van uw trap bepaalt het trapliftmodel, u kunt het model niet uitkiezen. Wel kunt u de kosten van de traplift beperken door voor budgetvriendelijke railopties te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor plaatsing aan de buitenzijde van de trap. Dat betekent dat de traplift wordt geplaatst op de brede kant van de treden. Vaak is dat de zijde van de muur en de trapleuning. Ook de keuze voor het begin en het einde van de rail dragen bij aan de totale prijs. Het is mogelijk de rail vlak voor de trap te laten stoppen of de stoel in een bocht van 180° te parkeren. Een rail die vlak voor de trap stopt, is goedkoper dan een parkeerbocht.

Wat kost een traplift?

Een tweedehands traplift kost gemiddeld tussen de €1.700,- en €4.000,-. De prijs is afhankelijk van alle eerdergenoemde opties. Wij kunnen u via onze website geen exacte prijs voor een traplift geven. Omdat we bijvoorbeeld niet weten welke vorm uw trap heeft of wat uw voorkeuren zijn. Wel kunnen we een traplift prijsindicatie geven:

  • Rechte traplift: vanaf €1.690, –
  • Traplift met 1 bocht: vanaf €2.590, –
  • Traplift met meerdere bochten: vanaf €2.890, –
  • Traplift huren: €70,- per maand

Wilt u een exacte prijs weten? Vraag geheel vrijblijvend een exacte prijsofferte aan.

Exacte prijs aanvragen

Tweedehands traplift prijzen van topmerken

Tweedehands trapliften zijn duidelijk goedkoper dan nieuwe doordat u kiest voor kwaliteit met een tweede leven. Bij 123Trapliften hebben we één heel groot voordeel als het gaat om traplift prijzen. Wij hebben ons gespecialiseerd in gebruikte trapliften van de topmerken ThyssenKrupp en Otolift. Dat betekent dat u altijd een kwalitatieve traplift koopt maar voor een lage prijs. Voordat wij een tweedehands traplift verkopen, lopen wij deze grondig na. We controleren de rail en de stoel op beschadigingen en vervangen standaard de onderdelen die snel slijten zoals de accu en stoelbekleding.

Wenst u een exacte prijs voor uw traplift

Wilt u weten wat een traplift voor uw trap precies kost, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Onze deskundige adviseur komt bij u thuis langs en vertelt u meer over trapliften in het algemeen, onze merken en over de opties van tweedehands. Hij meet ook heel nauwkeurig uw trap op en bespreekt met u uw wensen. Als hij alle informatie heeft verzameld, stelt hij een vrijblijvende offerte voor u op met de exacte prijs van een tweedehands traplift voor uw trap.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Lage traplift prijzen via een traplift vergoeding

Kunt u niet langer in uw eigen huis blijven wonen zonder traplift en heeft u een klein budget? Dan kunt u via uw gemeente een vergoeding voor een traplift aanvragen. Als u daarvoor in aanmerking komt, betaalt u alleen de eigen bijdrage. De kosten voor een traplift zijn dan maximaal €19,- per maand. De levertijd van een traplift via de gemeente is vaak wel langer dan wanneer u de lift zelf koopt.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service