Home
Home
Menu
empty
home   /   over-ons  /   123trapliften

Over ons

123Trapliften:

123Trapliften heeft zich toegelegd op het reviseren en aanpassen van gebruikte trapliften. Het bedrijf is opgericht door mensen die reeds jaren werkten in de trapliften branche en zodoende hun kennis en ervaring hebben gebundeld om een veilig, betaalbaar en duurzaam product op de markt te brengen. Alle gereviseerde trapliften van 123Trapliften voldoen aan de veiligheidseisen waarmee de lift nieuw is afgeleverd. Indien nodig wordt de rail aangepast aan de nieuwe trapsituatie. 123Trapliften hecht grote waarde aan klantgericht werken, er wordt altijd gekeken naar de meest veilige oplossing en de individuele situatie van de gebruiker.  Daarnaast streven wij ernaar om al onze producten binnen 2 weken te installeren. 
 

Wat biedt 123Trapliften aan?

123Trapliften plaatst uitsluitend trapliften van de merken Thyssen-Krupp en Otolift, dit zorgt ervoor dat onze monteurs zich uitsluitend hoeven te bekwamen in de werking en technische specificaties van deze merken. Hierdoor blijft de kwaliteit hoog en de servicebehoefte laag  gebruikte trapliften van 123Trapliften zijn bij inkoop geselecteerd op technische staat en maatvoering.
 

Waar komen onze trapliften vandaan?

Trapliften worden deels via de particuliere markt ingekocht, daarnaast beschikken wij over een netwerk van makelaars, woning ontruimers en andere inzamelaars van gebruikte zorgmiddelen. Tevens ontvangen wij trapliften uit ons eigen netwerk van klanten die de lift "terug gunnen" tegen een vergoeding van 10% van het aankoopbedrag, zodat wij onze producten tegen deze scherpe prijzen kunnen blijven aanbieden. Alle trapliften die door 123Trapliften worden ingekocht voor hergebruik worden door onze monteurs vakkundig gedemonteerd en vervoerd. 
 

De revisie:

De trapliften worden bij inkoop getest op juiste werking en het functioneren van alle veiligheidslijnen. Bij aankomst in onze werkplaats wordt de drive unit gescheiden van de rail en volledig nagekeken. Alle slijtage onderhevige delen zoals: lagers, tandwielen, loopwielen en veiligheidsschakelaars worden indien nodig vervangen. De drive unit wordt grondig gereinigd en nogmaals getest op een juiste werking. Wanneer een juiste en veilige werking is geconstateerd wordt de drive unit op voorraad gelegd.  Alle bedrading t.b.v. het bijladen worden preventief vervangen. Wanneer de rails aanpassingen behoeft voor herplaatsing wordt de rail voorzien van een nieuwe poedercoating. 
 

Het contact:

In eerste instantie  wordt 123Trapliften veelal telefonisch benaderd . Tijdens dit  contact wordt een eerste situatieschets gemaakt en worden de personalia opgenomen in de databank van 123Trapliften. Een adviseur (dit is een gekwalificeerd 1ste monteur) van 123Trapliften komt op de locatie om de persoonlijke omstandigheden en de trapsituatie te beoordelen. Bij een eventuele overeenkomst in navolging van het bezoek van onze 1ste monteur wordt de klant overgedragen aan een medewerker van onze binnendienst. Deze medewerker informeert de klant over het verloop van de order en stelt een uitleverdatum vast. Gezien de privacy en onze relatie met de klant delen wij klantgegevens niet met derde partijen zonder de klant hier expliciet toestemming voor te vragen (b.v. bij de aanleg van een stopcontact).
 

De aanpassingen:

De door de 1ste monteur opgenomen gegevens omtrent de persoonlijke omstandigheden en de maatvoering van de trap worden door de binnendienst verwerkt en komen op de verschillende afdelingen terecht. Alle informatie wordt vastgelegd in de database en de technische specificaties worden overhandigd aan de werkplaats medewerkers. De lift wordt uit het magazijn gehaald en in de werkplaats aangepast naar de nieuwe maatvoering, deze aanpassingen zijn na afloop niet zichtbaar. Hierna wordt de lift in onze testopstelling opgezet en nagemeten. Wanneer alle aanpassingen naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd word de lift (indien nodig) voorzien van een nieuwe poedercoating.
 

Voorbereiding t.b.v. levering:

De lift wordt nu geassembleerd, er worden nieuwe accu’s en batterijen geïnstalleerd en de nieuwe bedrading wordt aangebracht in de rail. Alle onderdelen krijgen een laatste interne controle op onvolmaaktheden en de lift wordt nogmaals gepoetst. Indien van toepassing wordt de juiste kleur bekleding (aan de hand van de door u aangegeven wensen) toegevoegd en de order wordt aan de orderverwerking gereed gemeld.
 

De Levering:

Op de afgesproken leverdatum wordt de lift door 2 monteurs van 123Trapliften gemonteerd. De monteurs nemen een half uur voor aankomst telefonisch contact met u op om hun komst aan te kondigen. De lift wordt geïnstalleerd en getest op een juiste werking, hierna wordt u uitvoerig uitgelegd hoe de lift te bedienen. Om er zeker van te zijn dat u de werking en bediening van de lift begrijpt, wordt u gevraagd de lift te bedienen in bijzijn van de monteurs. Bij ondertekening van de papieren wordt u een gebruikershandleiding overhandigd. In het geval dat u de lift koopt dient de lift bij installatie te worden voldaan per kas, pin of overschrijving.
 

De voordelen van een tweedehands traplift:

  • U betaalt niet voor de ontwikkelingskosten, dit merkt u direct in de prijs
  • De traplift is snel leverbaar door ons ruime assortiment
  • Wij maken de traplift perfect passend voor uw trap
  • Door te kiezen voor een gebruikte traplift draagt u bij aan een beter milieu
  • Door onze kwaliteitscontrole is uw traplift net zo veilig als een nieuwe

Doelstelling van 123Trapliften:

Een kwalitatief goede 2e hands traplift leveren tegen een eerlijke prijs. Wij streven naar:

  1. Een tevreden klant
  2. Hoogstaande kwaliteit voor een scherpe prijs
  3. Een gemotiveerd team van medewerkers.

Klik hier voor een gratis adviesgesprek.