Probleem met uw traplift?
Wij staan voor u klaar!

Wij staan 100% achter de kwaliteit van de door ons geleverde trapliften. Toch kan het gebeuren dat er iets kapotgaat aan uw traplift, of zich een ander probleem met uw traplift voordoet. Neemt u in dat geval gerust contact op met onze servicedienst. Deze staat altijd voor u klaar.

24/7 bereikbaar

Bij 123Trapliften staan wij volledig achter de kwaliteit van onze tweedehandstrapliften. We doen er dan ook alles aan om u veilig en naar volle tevredenheid gebruik te laten maken van onze trapliften. Mocht er toch een defect ontstaan, dan lossen wij deze uiteraard (op korte termijn) voor u op.
Bij 123Trapliften kunt u op service rekenen: 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Dus ook wanneer de traplift ’s avonds laat of midden in de nacht een defect heeft, kunt u ons altijd bellen.

Wat te doen bij een defect aan uw traplift van 123Trapliften?

Heeft u een traplift van 123Trapliften en treedt er een probleem op? Dan kunt u altijd, 24/7, bellen naar ons storingsnummer: 085 303 61 94. Onze eigen monteurs komen op korte termijn bij u langs om het defect te verhelpen.

Onderhoudspakket

Onze trapliften worden standaard met 1 jaar garantie geleverd. Als u een onderhoudspakket bij ons afsluit kunt u dit verlengen tot 10 jaar. U bent dan verzekerd van volledige garantie met 24/7 service. Daarnaast komen onze monteurs jaarlijks langs voor een onderhoudsbeurt. Zij controleren de traplift volledig en vervangen de onderdelen die aan vervanging toe zijn. Een onderhoudspakket kost bij ons €290,- per jaar en is per jaar opzegbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
24/7 Service
Volledig hergebruik