Probleem met uw traplift?
Wij staan voor u klaar!

Wij staan 100% achter de kwaliteit van de door ons geleverde trapliften. Toch kan het gebeuren dat er iets kapotgaat aan uw traplift, of zich een ander probleem met uw traplift voordoet. Neemt u in dat geval gerust contact op met onze servicedienst. Deze staat altijd voor u klaar.

24/7 bereikbaar

Bij 123Trapliften staan wij volledig achter de kwaliteit van onze tweedehandstrapliften. We doen er dan ook alles aan om u veilig en naar volle tevredenheid gebruik te laten maken van onze trapliften. Mocht er toch een defect ontstaan, dan lossen wij deze uiteraard (op korte termijn) voor u op.
Bij 123Trapliften kunt u op service rekenen: 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Dus ook wanneer de traplift ’s avonds laat of midden in de nacht een defect heeft, kunt u ons altijd bellen.

Wat te doen bij een defect aan uw traplift van 123Trapliften?

Heeft u een traplift van 123Trapliften en treedt er een probleem op? Dan kunt u altijd, 24/7, bellen naar ons storingsnummer: 085 303 61 94. Onze eigen monteurs komen op korte termijn bij u langs om het defect te verhelpen.

Onderhoudspakket

Onze trapliften worden standaard met 1 jaar garantie geleverd. Als u een onderhoudspakket bij ons afsluit kunt u dit verlengen tot 10 jaar. U bent dan verzekerd van volledige garantie met 24/7 service. Daarnaast komen onze monteurs jaarlijks langs voor een onderhoudsbeurt. Zij controleren de traplift volledig en vervangen de onderdelen die aan vervanging toe zijn. Een onderhoudspakket kost bij ons €290,- per jaar en is per jaar opzegbaar.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service