Levertijd
van uw traplift

Wij streven ernaar om al onze trapliften binnen 2 weken geïnstalleerd te hebben. Daarbij gaan we er altijd van uit dat ook een tweedehands traplift qua uitvoering en functionaliteit geheel naar uw wensen moet zijn en ook vakkundig wordt gemonteerd.

Snel geleverd, geheel naar wens

De levertijd van uw gebruikte traplift is sterk afhankelijk van uw trapsituatie, uw wensen en het voorradig hebben van alle materialen. Doorgaans kunnen wij trapliften voor rechte trappen sneller leveren dan trapliften voor trappen met een bocht. Bij trappen met een bocht is de constructie van de rail namelijk ingewikkelder en hier komt veel maatwerk bij kijken. Bij een rechte trap is alleen de lengte van de rail van belang, naast uw eventuele aanvullende wensen.

Installatie

Onze binnendienst bepaalt in overleg met u wanneer uw gebruikte traplift kan worden gemonteerd. Op de afgesproken datum komen onze monteurs uw traplift monteren. De traplift wordt alleen aan de trap bevestigd. Omdat we doorgaans niet in de muren hoeven te boren, is de overlast meestal minimaal. Als de traplift helemaal naar uw tevredenheid is geïnstalleerd, geven de monteurs u nog een uitgebreide uitleg over de werking. Daarna beschikt u over een geheel gereviseerde, betrouwbare en veilige traplift die u voordelig heeft aangeschaft en er zo goed als nieuw uitziet.

Spoedlevering mogelijk!

Soms komt het voor dat een traplift in een veel kortere termijn moet worden geleverd. Ook voor dringende situaties is 123Trapliften u graag van dienst. Onze specialisten leveren al vele jaren trapliften en begrijpen dat het soms noodzakelijk is om een traplift zo snel mogelijk te leveren. In zulke gevallen is het vaak mogelijk om de traplift binnen 48 uur te leveren. Dit kunnen wij realiseren, omdat wij bijna alle modellen trapliften op voorraad hebben, efficiënt werken en duidelijke afspraken maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service