Traplift verkopen?
Wij kopen trapliften in!

Heeft u een traplift die u niet meer gebruikt, en wilt u deze traplift verkopen? Dat kan, wij kopen namelijk gebruikte trapliften in. Dat doen wij alleen als het een gebruikte traplift van de merken Otolift of ThyssenKrupp betreft. Dat zijn namelijk de merken die wij zelf ook verkopen, op voorraad hebben en service op verlenen.

Geld voor uw oude traplift

Uw overbodig geworden Otolift of ThyssenKrupp traplift kan u geld opleveren, als u deze aan ons aanbiedt. Wij reviseren en verkopen tweedehands trapliften en hebben daarom doorlopend behoefte aan nieuwe voorraad. Hoewel wij al over een behoorlijk omvangrijk netwerk beschikken waar wij gebruikte trapliften kunnen kopen, zijn wij altijd op zoek naar meer mogelijkheden. Wij zouden dus ook interesse in uw gebruikte Otolift of ThyssenKrupp traplift kunnen hebben. Daarom kunt u uw gebruikte traplift, als u deze niet meer nodig heeft, aan ons aanbieden. Het maakt niet uit om welke reden u de traplift niet meer gebruikt. Als het een lift van de merken Otolift of ThyssenKrupp is, is de kans groot dat wij geïnteresseerd zijn om deze van uw over te nemen.

Een tweede leven voor uw gebruikte lift

Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van trapliften van de merken Otolift en ThyssenKrupp. Uw gebruikte traplift krijgt bij ons een tweede leven. Wij controleren de liften grondig en reviseren of vervangen alle essentiële onderdelen. Ook de rail van uw traplift wordt bij ons hergebruikt, ongeachte het feit of het een traplift voor een rechte of gebogen trap is. Dat hergebruik is niet alleen veel duurzamer en dus veel beter voor ons milieu, maar heeft ook financiële voordelen. Voor u, omdat wij doorgaans een heel redelijk bedrag voor uw gebruikte traplift bieden. Voor de nieuwe gebruiker, omdat die voor een heel redelijk bedrag kan beschikken over een degelijke, betrouwbare en veilige tweedehands traplift.

Hoe kunt u aan ons uw traplift verkopen?

Overweegt u om uw gebruikte traplift aan ons te verkopen? Fijn! Dat gaat verder heel eenvoudig in zijn werk. U hoeft alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna zal onze adviseur uw traplift komen bekijken. Belangrijk is dat de lift van Otolift en/of ThyssenKrupp nog in fatsoenlijke staat is. Als dat het geval is en het inderdaad ook een model is waar wij naar op zoek zijn, dan zullen wij u een vergoeding voor uw gebruikte traplift bieden. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard is het merk en model van belang, evenals de staat van de traplift. Daarnaast letten wij ook op de leeftijd en de courantheid.

Wij regelen de demontage en transport

Heeft onze adviseur u een aanbod voor uw gebruikte traplift gedaan en bent u daarmee akkoord gegaan? Dan wordt er op korte termijn een afspraak met u gemaakt voor het demonteren en verwijderen van de traplift. Dat doen wij namelijk voor u. Onze medewerkers zullen de traplift vakkundig voor u verwijderen. Dat gaat net zo netjes als het monteren zodat u er slechts minimale overlast van zult ondervinden. Ook het transport naar onze werkplaats wordt uiteraard door ons verzorgd. Uiteraard zullen wij de afgesproken vergoeding binnen korte termijn op uw bankrekening overmaken.

Waarom verkopen aan 123Trapliften?

  • Hoogste vergoeding
  • Bod op basis van foto’s
  • Binnen een week gedemonteerd

Uw traplift verkopen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service