Traplift huren?
Al vanaf €70,- per maand

Een (tweedehands) traplift huren is een goede optie als u de traplift slechts voor een korte periode nodig heeft. Bij 123Trapliften huurt u al vanaf €70,- per maand. Aan het einde van het huurcontract demonteren wij de traplift netjes en kosteloos. Zo houdt u de kosten laag én gebruikt u zorgeloos een veilige traplift.

  • Home
  • /
  • Traplift huren

Tweedehands traplift huren

Wilt u een tweedehands traplift huren? Wanneer u na een operatie thuis revalideert, is traplopen voor enkele weken of maanden vaak lastig. Een traplift is dan een goed en veilig hulpmiddel. Als u weet dat u de traplift maar tijdelijk nodig heeft, kunt u ervoor kiezen om de traplift te huren. Bij 123Trapliften huurt u altijd een traplift van een topmerk: Otolift of ThyssenKrupp. Een gehuurde traplift of een gekochte traplift zijn van dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze tweedehands trapliften zijn namelijk beschikbaar voor verkoop en verhuur.

Bekijk ons aanbod

Voordelen van traplift huren

• Deskundig advies van onze adviseur
• Veilige en betrouwbare trapliften van kwaliteitsmerken
• Eenmalig starttarief (Voor het op maat maken van de rail en plaatsing)
• U huurt al een traplift vanaf €70,- per maand
• De huurprijs is inclusief service en onderhoud
• Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar
• Vakkundige montage door ervaren monteurs
• Kortlopende huurcontracten
• Maandelijks opzegbare huur
• Gratis demontage en afvoer na de huurperiode

Een traplift huren bij 123Trapliften is eenvoudig. U maakt eerst een afspraak met een 123Trapliften adviseur voor het opmeten van uw trap. Samen bespreekt u de mogelijkheden en uw wensen. Na afloop krijgt u een vrijblijvende prijs- en huuropgave. Als u hiermee akkoord gaat, zorgen wij dat de traplift zo snel mogelijk geplaatst wordt.

Wat kost een traplift huren bij 123Trapliften?

De kosten van een traplift huren bestaan uit twee delen. Namelijk een eenmalig bedrag voor het op maat maken van de rail en het plaatsen van de traplift. Rechte trapliften zijn makkelijker (op maat) te maken en dus goedkoper dan trapliften met bochten. De kosten van het huren van een rechte traplift beginnen bij €750,-. Voor een trap met een bocht begint dit bij €1250,-.

Daarnaast kost het huren van een traplift u per maand de huursom. Bij 123Trapliften huurt u al een tweedehands traplift vanaf €70,- per maand. De hoogte van de huurprijs wordt bepaald door het model traplift, de plaatsingszijde en lengte van de rail. Onderhoud en service zijn inbegrepen in het huurbedrag.

Deskundig advies nodig?

Bent u benieuwd naar de exacte kosten van het huren van een traplift voor uw trap? Bel dan naar 085 303 61 94 of vul het onderstaande formulier in. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en bekijk samen uw mogelijkheden. Vervolgens berekent onze adviseur de prijs voor het huren van een traplift specifiek voor uw trap.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Traplift huren of kopen?

Wat is de beste keuze: een traplift huren of kopen? Dit is vooral afhankelijk van de huurperiode maar ook de terugkoopprijs van 123Trapliften speelt een rol. Denkt u de traplift slechts enkele maanden nodig te hebben? Bij een korte huurperiode is de totale prijs van het huren van een traplift meestal lager dan als u de traplift koopt. Maar heeft u de lift voor een langere periode nodig? Dan is kopen juist voordeliger. Gemiddeld genomen is het huren van een traplift voordeliger als u deze korter dan 1,5 jaar gebruikt. Dit is natuurlijk afhankelijk van onder andere het model traplift.

Het voordeel van een gekochte tweedehands traplift is de restwaarde. Mocht u de Otolift of thyssenkrupp traplift op een later moment niet meer nodig hebben, kunt u deze altijd verkopen aan 123Trapliften. Ons bod is afhankelijk van de staat van de traplift. Voor een traplift in goede staat, krijgt u al snel honderden euro’s.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service