Otolift Two
betaalbare traplift voor gebogen trappen

Soms is een traplift langs de binnenbocht beter, soms langs de buitenbocht. Voor het laatste geval is de Otolift Two absoluut de ideale oplossing. Deze traplift kan namelijk perfect langs de buitenbocht van uw gebogen trap worden geplaatst. Door de uitgekiende constructie en slanke rail zit de Otolift Two traplift hier zo min mogelijk in de weg.

Voordelige traplift voor trap met bocht

Bovendien is de Otolift Two vanwege de relatief eenvoudige constructie ook nog een heel betaalbare traplift. Wij kunnen ook bij deze traplift in bijna alle gevallen de onderdelen voor de rails weer volledig opnieuw gebruiken. Ook kunnen wij een gebruikte Two traplift dankzij de uitgekiende constructie relatief snel en eenvoudig op uw trap plaatsen. Dat maakt een tweedehands Otolift Two een van de goedkoopste trapliften voor trappen met een bocht.

Perfect langs de buitenbocht van uw trap

Ook een gebruikte Otolift Two traplift kan perfect langs de buitenbocht van uw trap worden gemonteerd. De dubbele looprail van de Two is uitzonderlijk slank uitgevoerd. Dat is belangrijk, omdat deze rail deels boven het beloopbare gedeelte van de trap zit en daar dus zo min mogelijk ruimte in beslag mag nemen. De bovenste rail van de Otolift Two kan ook als trapleuning worden gebruikt. Hierdoor kan iedereen veilig en comfortabel van de trap gebruik maken.

Populaire en goedkope traplift

De Otolift Two behoort vanwege de aantrekkelijke prijs tot de meest gekochte trapliften van Nederland. Ook van de Otolift Two kunnen wij de rail voor het grootste deel weer opnieuw gebruiken. De componenten voor de rails van trapliften voor trappen met een bocht zijn relatief kostbaar. Daarom levert de keuze voor een tweedehands traplift u daar dan ook een groot prijsvoordeel op. Wij durven daarom te stellen dat een gebruikte Otolift Two wel eens de voordeligste tweedehands traplift voor gebogen trappen zou kunnen zijn. Wij hanteren niet voor niets een laagste prijsgarantie.

Degelijk en comfortabel

Onze monteurs kunnen ook een gebruikte Otolift Two traplift perfect langs de buitenbocht van uw trap plaatsen. De Otolift Two heeft een extra stabiele constructie. Dat kunt u merken tijdens het gebruik. Net als bij de andere trapliften van Otolift kunt u ook de stoel van de Two met de draadloze afstandsbediening naar u toe halen. Als u de stoel naar beneden heeft geklapt, en ook de voetensteun automatisch heeft neergeklapt, zult u merken dat de Two verrassend comfortabel zit en dat u de heupgordel met één hand om kunt doen. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zit binnen handbereik op de armsteun. Als u de lift in beweging heeft gezet, vervoert de lift u veilig en vertrouwd naar boven en beneden.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service