123Trapliften
Over ons

123Trapliften heeft zich toegelegd op het leveren van tweedehands trapliften van de bekende merken Otolift en ThyssenKrupp. Ons bedrijf is opgericht door mensen met een jarenlange ervaring op het gebied van trapliften. Zij hebben hun kennis en ervaring gebundeld om een veilig, betaalbaar en duurzaam product op de markt te brengen.

Onze werkwijze

Alle aangekochte liften worden in onze werkplaats weer helemaal geschikt gemaakt voor een tweede leven. Wij controleren ze grondig en de liften worden op alle essentiële punten gereviseerd. Alle gereviseerde trapliften van 123Trapliften voldoen aan dezelfde veiligheidseisen als die waarmee nieuwe trapliften worden afgeleverd. Wij leveren de trapliften altijd inclusief nieuwe accu’s, nette bekleding voor de stoel en nieuwe bedrading in de rail.

Hergebruik van materialen

Wij gaan heel ver in het hergebruik van materialen. Zo zijn wij een van de weinige leveranciers die ook de rail van de trapliften opbouwt uit gebruikte onderdelen. Dat geldt niet alleen voor de railsystemen van trapliften voor rechte trappen, maar ook voor trappen met een bocht. Doordat wij in principe geen nieuwe onderdelen voor de rail gebruiken voor onze gebruikte trapliften, kunnen wij onze tweedehands trapliften tegen een nog lagere prijs aanbieden.

Wij kopen gebruikte trapliften op

Wij kopen onze gebruikte trapliften op verschillende manieren in. Deels betrekken wij ze van onze klanten die ze niet meer nodig hebben, of via de particuliere markt. Daarnaast hebben wij ook een netwerk van makelaars, ontruimers van woningen en andere inzamelaars van gebruikte zorgmiddelen. Alle trapliften die wij inkopen worden door onze monteurs vakkundig gedemonteerd en vervoerd. Na uitvoerige controle en revisie in onze werkplaats worden de aangekochte liften aan onze voorraad met trapliften voor rechte en gebogen trappen toegevoegd.

Volledig gereviseerd

Na demontage komen de trapliften aan in onze werkplaats in Dronten, waar ze uitgebreid worden getest op een correcte werking en op alle veiligheidsaspecten. De aandrijving wordt gedemonteerd en volledig nagekeken. Bewegende, aan slijtage onderhavige onderdelen zoals lagers, tandwielen en veiligheidsschakelaars worden indien nodig vervangen. Daarna wordt de aandrijving gereinigd en nogmaals getest op een goede werking. Pas als wij ervan overtuigd zijn dat de traplift veilig en goed werkt, wordt hij aan onze voorraad toegevoegd. De bedrading en de accu’s worden preventief vervangen. Indien nodig wordt de rail ook voorzien van een nieuwe poedercoating.

Otolift

Het in Bergambacht gevestigde Otolift is een echt familiebedrijf. Otolift is de grootste Nederlandse producent van trapliften. Het bedrijf bestaat al meer dan 125 jaar en is zich in de jaren ’60 van de vorige eeuw toe gaan leggen op het maken van trapliften. Door de grote internationale expansie behoort Otolift ook wereldwijd tot de grootste leveranciers van trapliften. Meer dan 500 medewerkers, waarvan 100 monteurs dagelijks op de weg te vinden zijn, werken dagelijks aan de productie en plaatsing van hoogwaardige trapliften. Het aanbod van Otolift bestaat uit trapliften voor rechte trappen en voor trappen met bochten.

Bekijk alle trapliften van Otolift

ThyssenKrupp

Thyssenkrupp Home Solutions is een dochteronderneming van het Duitse ThyssenKrupp Elevator AG. Het ThyssenKrupp concern bestaat al meer dan 200 jaar en is actief op allerlei gebieden. De trapliften worden geproduceerd in de eigen fabriek die ook is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Thyssenkrupp Home Solutions is een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor wat betreft kwalitatief hoogwaardige mobiliteitsoplossingen. Behalve trapliften heeft ThyssenKrupp ook plateauliften en huisliften in het programma.

Bekijk alle trapliften van ThyssenKrupp

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service