Traplift advies nodig?
Wij helpen u graag

Heeft u advies nodig over het aanschaffen van een tweedehands traplift? Onze ervaren adviseurs helpen u graag. Het komt namelijk niet elke dag voor dat u een gebruikte traplift gaat kopen.

  • Home
  • /
  • Traplift advies

Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs

Er zijn veel verschillende soorten en modellen trapliften. Wij begrijpen het als u niet direct weet welke traplift het best bij u past. Daarom is het in de meeste gevallen het beste als u een afspraak maakt met één van onze adviseurs. Tijdens een thuisbezoek bekijken zij de trapsituatie, meten uw trap op en bespreken ook uw eisen en wensen. Aan de hand daarvan bekijken zij welk type traplift daar het beste bij past en verzorgen ook direct een offerte. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige kosten.

Uw traplift

Als u akkoord bent met onze offerte, gaan onze medewerkers voor u aan de slag. De stoel wordt voor u gereviseerd en zo nodig ook voorzien van een nieuwe bekleding. Ook wordt de rail voor u samengesteld in onze werkplaats en compleet gemaakt. Vervolgens maken wij met u een afspraak voor de plaatsing waarna onze monteurs bij u langskomen. De gehele traplift wordt in principe op de trap zelf gemonteerd, er wordt dus niet in de muren geboord. Na de installatie, die doorgaans slechts een paar uur duurt, nemen de monteurs uitgebreid de tijd om u vertrouwd te maken met de werking van uw traplift.

Garantie

Wij vinden dat een tweedehands traplift net zo veilig en goed moet kunnen werken als een nieuwe. Onze liften worden in onze werkplaats dan ook grondig nagekeken en helemaal geschikt gemaakt voor een tweede leven. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze liften en leveren ze dan ook altijd onder volledige garantie. In combinatie met een onderhoudscontract verlenen wij op onze tweedehands trapliften zelfs een garantie tot 10 jaar. U leest hier meer over op onze garantie pagina.

Onderhoud

Iedere traplift heeft onderhoud nodig om ook op langere termijn veilig en betrouwbaar te kunnen functioneren. Als u bij ons een onderhoudscontract afsluit bent u bovendien verzekerd van een verlengde garantietermijn tot 10 jaar. Onze servicedienst is in het geval van storingen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar.

Toch liever een traplift huren?

U kunt bij ons ook een gebruikte traplift huren. Dat is met name voordelig als u denkt dat u de traplift maar een bepaalde tijd nodig heeft. U betaalt naast het vaste huurbedrag alleen een eenmalige bijdrage voor de rail en montage. De service en het onderhoud zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Krijg ik een vergoeding voor mijn traplift?

Een traplift, of hij nu nieuw is of tweedehands, is een kostbare investering. Gelukkig hoeft u in veel gevallen niet alles te betalen. U kunt via de gemeente namelijk een vergoeding voor uw traplift aanvragen. Lees meer over deze vergoedingen en over het aanvragen daarvan op onze pagina.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service