Uw traplift
Met volledige garantie

Wij leveren uitsluitend tweedehands trapliften van de kwaliteitsmerken Otolift en ThyssenKrupp. Deze worden voor levering nauwgezet gecontroleerd. Alle essentiële onderdelen worden gereviseerd. Onze trapliften krijgen ook altijd een nieuwe accu en bedrading in de rail. Uiteraard worden de trapliften altijd vakkundig geïnstalleerd.

Veilig en betrouwbaar

Onze gebruikte trapliften voldoen aan dezelfde veiligheidseisen als nieuwe trapliften. Wij zijn van mening dat ook een gebruikte traplift goed, veilig en betrouwbaar moet zijn. Wij staan dan ook voor 100% achter onze producten.

Tot 5 jaar garantie!

Hoewel wij van mening zijn dat het eigenlijk niet zou mogen gebeuren, kan er evengoed altijd iets kapot gaan. Daarom leveren wij onze gebruikte trapliften met volledige garantie. Standaard bedraagt de garantietermijn op onze gebruikte trapliften één jaar. Als u ook een onderhoudscontract bij ons afsluit, bieden wij een garantie van 5 jaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
24/7 Service
Volledig hergebruik
Maatregelen rondom het coronavirus: installaties en afspraken voor thuisadviezen vinden op een aangepaste manier plaats. Lees hier meer.