ThyssenKrupp Levant
Ergonomische traplift

De Levant van ThyssenKrupp is een van de populairste trapliften voor rechte trappen. Niet alleen nieuw, ook als tweedehands traplift is de Levant een veel verkocht model. Het is dan ook een betaalbare traplift die als gebruikte traplift nog voordeliger is. Deze traplift kenmerkt zich door de degelijke bouwwijze en de robuuste constructie van de rail.

De veilige Levant traplift

De ThyssenKrupp Levant trapliften zijn er, ook tweedehands, in twee verschillende uitvoeringen: de Classic en de Comfort. Beide zijn uitstekende trapliften, de Comfort is echter voorzien van een opklapbaar zitgedeelte en voetensteun. Deze kunnen, geheel tegelijkertijd, in een handomdraai worden ingeklapt. Dat is wel zo makkelijk, zo neemt de traplift een stuk minder ruimte in.

Betaalbaar en comfortabel

De Levant is een betaalbare traplift, dit komt door zijn rechte vorm maar ook door de efficiënte productie. Koopt u een tweedehands Levant bij 123Trapliften? Dan koopt u de Levant voor de meest vriendelijke prijs. Dit model biedt u veel comfort: een joystick als bediening, een opklapbare armleuning, een ergonomisch ontworpen zitting (die samen met fysiotherapeuten is ontwikkeld) en een handmatig draaibare stoel. Het is bij 123Trapliften mogelijk om de stoel automatisch draaibaar te maken. Zo kunt u boven bij de overloop eenvoudig op- en afstappen. Onze tweedehands ThyssenKrupp Levant trapliften leveren wij standaard met twee afstandsbedieningen.

Levant Classic

De Levant van ThyssenKrupp is leverbaar in 2 modellen, de Classic en de Comfort.
De Classic is een veilige en degelijke traplift. Dit model is te herkennen aan het dikke en luxe kussen en de brede zitting, zodat u prettig zit tijdens de rit. De stoel is opklapbaar zodat de trap vrij beloopbaar is voor anderen. De bekleding is standaard uitgevoerd in een neutrale sisalkleur. Bij 123Trapliften vervangen wij de bekleding altijd voordat we de tweedehands traplift op uw trap monteren.

Levant Comfort

De Levant Comfort is het luxere broertje van de Classic. Dit model heeft extra opties, waaronder een standaard automatisch draaibare zitting, gebogen armsteunen voor extra veiligheid en ondersteuning, de voetensteun en de stoel klapt u makkelijk tegelijk in of uit en u kunt de kleur van de bekleding zelf kiezen. Ook een tweedehands Levant Comfort koopt u bij 123Trapliften voor een scherpe prijs.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Volledig hergebruik
24/7 Service