Home
Home
Menu
empty
home   /   kwaliteit  /   onderhoud

Service en onderhoud

GRATIS adviesgesprek aanvragen.
Een gebruikte traplift heeft onderhoud nodig om te voorkomen dat hij onverwachts niet meer (optimaal) functioneert.  Ook bij een plotselinge storing is het een geruststellende  gedachte dat er ten alle tijden een monteur van 123Trapliften beschikbaar is om u te woord te staan en indien nodig direct te  komen om de lift te repareren. Zeker omdat u of uw naaste in veel gevallen afhankelijk zijn van de lift.

Daarom bieden wij een service- en onderhoudscontract voor slechts € 389,00 per jaar all-in, met duidelijke afspraken en geen onverwachte extra kosten​! 
  • Elk jaar krijgt uw traplift een onderhoudsbeurt.
  • Geen voorrijkosten en/of uurtarief en onderdelen worden onder garantie geleverd.* 
  • Uw traplift wordt binnen 24 uur gerepareerd.
  • Ook wordt met dit contract de garantie op de traplift automatisch met 1 jaar verlengd tot een maximum van 5 jaar. 
*m.u.v. gebruikersfouten

Kiest u ervoor om het jaarlijks onderhoud door ons te laten uitvoeren zonder service contract, dan staan wij uiteraard ook voor u klaar.

Er worden dan alleen voorrijkosten en arbeidskosten in rekening gebracht. De onderdelen vallen onder de (verlengde) garantie.

Uiteraard is het ook mogelijk onze hulp in te schakelen bij problemen als u geen  service en onderhoudscontract of jaarlijks onderhoud  afspraak bij ons heeft.  In dat geval worden voorrijkosten, arbeid en onderdelen in rekening gebracht.


Traplift Onderhoud