Home
Home
Menu
empty
home   /   trapliften  /   advies

Advies & traplift informatie


adviesgesprek met klant

 

GRATIS adviesgesprek aanvragen.

Tips voor het kopen/huren van een traplift.

Het is belangrijk dat u zich eerst goed oriënteert op de markt qua aanbieders van trapliften.  Hierbij zijn een aantal aspecten van belang:
  • Vraag eerst de prijs voor uw trapsituatie eens telefonisch aan.
  • Er wordt veel geadverteerd met "laagste prijsgarantie". Let op!: dit kan misleidend zijn omdat deze garantie "alleen van toepassing is op exact dezelfde lift" en aangezien elke traplift een maatwerk product is kan er nimmer een beroep op deze garantie gedaan worden.
  • Nodig meerdere aanbieders vrijblijvend uit en vergelijk deze op bijvoorbeeld kennis, inzicht, transparantie, duidelijkheid, prijs, etc.
  • De reviews van klanten (zoek ook eens in Google op "klacht bedrijfsnaam") in deze zoekresultaten kunt u zien hoe de leverancier met klachten omgaat.
  • Maak afspraken met verschillende aanbieders binnen korte tijd zodat de informatie vers in uw geheugen zit. U kunt dan daarna een gedegen en weloverwogen vergelijking maken om tot de beste keuze te komen.
  • Uiteraard staat service bij ons hoog in het vaandel. Maar we staan er ook voor dat de door ons geleverde trapliften van uitstekende kwaliteit zijn en er dus weinig service nodig zal blijken.
  • Laat u niet verleiden tot het direct zetten van uw handtekening!

Kortom: Kies bewust.

Een traplift schaft u niet zomaar aan. Daar is  vakkundig advies bij nodig zodat de juiste oplossing kan worden gevonden voor uw situatie. Elke situatie is namelijk uniek en er is specialistische kennis nodig om een situatie goed in te schatten en secuur in te meten. De betrouwbare vakmensen van 123Trapliften komen voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis om tot een  veilige en betaalbare oplossing te komen. In de meeste gevallen zal deze 1e monteur uiteindelijk ook de traplift komen monteren.

Een gebruikte traplift doet niet onder voor een nieuwe traplift. Door onze ruime vakkennis en hoge kwaliteitseisen kunnen wij altijd een veilige traplift aanbieden. Het prijsverschil is groot. Wij bieden trapliften aan met een korting oplopend tot meer dan 50% van de nieuwprijs!

Klik hier voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze.