Home
Home
Menu
empty
home   /   trapliften  /   faq

Veel gestelde vragen

Waar komt mijn gebruikte traplift vandaan?

Tweedehands trapliften worden doorgaans gekocht van gemeenten, woningbouwverenigingen en andere instanties welke trapliften retour krijgen uit hun (huur) woningen omdat deze niet langer nodig zijn. Deze trapliften zijn vaak nog in bijzonder goede staat en zijn na een vakkundige revisie zo goed als nieuw!

Is een tweedehands traplift veilig?

Jazeker! Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en we hebben dan ook hoge eisen in onze strenge kwaliteitscontrole. Elke gebruikte traplift wordt volledig nagekeken en gereviseerd door een vakkundig team. Hierdoor weet u altijd zeker dat u een veilige en kwalitatief hoogstaande traplift in huis krijgt.

Maakt een traplift lawaai?

Nee. Een vakkundige montage in combinatie met de hedendaagse technieken zorgen ervoor dat een traplift gestroomlijnd en (bijna) geruisloos naar boven en beneden gaat.

Wat zijn de kosten van een tweedehands traplift?

Met de aanschaf van een gebruikte traplift kunt u tot wel meer dan 50% in de kosten besparen. U koopt een absoluut veilige traplift en bespaart met dit hergebruik ook nog eens het milieu. Bekijk hier onze vaste prijzen.

Neemt een traplift veel ruimte in beslag?

Nee. Moderne trapliften nemen niet veel ruimte in beslag. Uw trap blijft goed beloopbaar.

Is een traplift moeilijk te bedienen?

Met de technieken van tegenwoordig is het bedienen van een traplift kinderspel.

Mijn traplift doet het niet goed, wat nu?

123Trapliften heeft een serviceafdeling die 24 uur per dag 7 dagen per week te bereiken is. Wij streven er naar uw probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Wat houdt de revisie van een traplift precies in?

De traplift wordt uitvoerig getest en het correct functioneren van alle veiligheidslijnen wordt gecontroleerd. De drive unit wordt volledig nagekeken. Lagers, tandwielen, loopwielen en veiligheidsschakelaars worden (indien nodig) vervangen. De drive unit wordt grondig gereinigd en nogmaals getest op een juiste werking. De accu en alle bedrading t.b.v. het bijladen worden vervangen. Wanneer er aanpassingen moeten worden gedaan aan de rails wordt deze daarna opnieuw gepoedercoat.