Otolift Parallel
Dé traplift voor rechte trappen

Heeft u een rechte trap? Dan is de Parallel traplift van Otolift ongetwijfeld een uitstekende keuze. De Parallel werkt niet alleen veilig en comfortabel maar is ook mooi compact gebouwd. De Parallel is één van de goedkoopste trapliften uit ons programma. Een tweedehands Otolift Parallel is dus een heel voordelige traplift voor uw rechte trap.

Veel ruimte op uw trap

Omdat uw trap niet alleen door de gebruiker van de traplift maar ook door andere mensen zal worden gebruikt, is het van belang dat een traplift zo min mogelijk in de weg zit. Op een trap met bochten kan ervoor worden gekozen om de traplift langs de binnenbocht of buitenbocht te bevestigen, daar waar deze het minste van het beloopbare gedeelte in beslag neemt. Bij een rechte trap is deze keuze er echter niet. De compacte bouwwijze en slanke aluminium rail van de Otolift Parallel is daarom absoluut een groot voordeel. Dat maakt de Otolift Parallel een van de toppers in ons assortiment voor rechte trappen.

Compact en onopvallend

Door de compacte bouwwijze en de opklapbare zitting zal ook de stoel van de Parallel traplift u zo min mogelijk in de weg zitten. Bovendien heeft Otolift ook veel aandacht aan het uiterlijk besteed. Omdat wij een tweedehands Otolift Parallel bovendien altijd voorzien van een nieuwe bekleding in een kleur naar keuze zal deze traplift harmonieus bij uw interieur passen.

De Otolift Parallel is niet alleen fraai en compact, maar ook veelzijdig. Ook bij een gebruikte Parallel traplift. Zo kunnen wij het onderste gedeelte van de rail desgewenst inklapbaar maken. Als de lift niet gebruikt wordt, dan klapt dit deel automatisch omhoog. Hierdoor kan de rail ook probleemloos voor een eventuele deuropening langs lopen.

Gebruiksvriendelijk

De Otolift Parallel is heel eenvoudig in het gebruik. Otolift heeft niet alleen veel aandacht aan de compacte bouwwijze besteed, maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. U kunt de Parallel traplift eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening naar u toe halen. Het uitklappen van de zitting gaat makkelijk en zonder krachtsinspanning. Hoewel de stoel compact is uitgevoerd, zult u tijdens het gebruik merken dat het u aan comfort niet zal ontbreken.

Veilig en intuïtief

U kunt de stoel bedienen met het bedieningspaneel, dat handig in de armsteun is ingebouwd. Net als bij alle andere trapliften van Otolift komt de stoel van de Parallel vloeiend in beweging en gaat geheel geruisloos naar boven. Daar aangekomen stopt de stoel vanzelf. U kunt dan de zitting draaien en veilig afstappen. Als de stoel onderweg weerstand ondervindt door bijvoorbeeld een obstakel, stopt de stoel vanzelf. Zo kunt u altijd veilig de trap op en af.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang de gratis brochure

Gratis brochure

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
24/7 Service
Volledig hergebruik